Taşın sanata dönüştüğü yer! Mermerde Zensa farkı


REFERANSLARINI GÜÇLENDİRİYOR

Zensa Mermer, kaliteli üretim ve sunduğu hizmetleriyle, Türkiye ve dünya çapında bir çok prestijli otel, devlet binası, alışveriş merkezi gibi önemli projelerde de yer alarak, referanslarını her geçen gün güçlendiriyor. Sürekli kendini yenileyen ve büyümeye devam eden Zensa Mermer, en son teknoloji makineler ve deneyimli 150’den fazla personeli ile müşterilerine hizmet etmeye devam ediyor.
 

'ST PORSELEN ZENSA'DA'

Bugün 2 fabrika ve 5 satış deposu ile yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine hizmet verdiklerini kaydeden Zensa Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Eren, "Firmamızı 2012 yılında Samsun'da kurduk. Samsun başta olmak üzere Çorum, Amasya, Ordu, Trabzon ve Erzurum'da şubelerimiz var. Doğu Karadeniz'e, Doğu Anadolu'ya, İç Anadolu'nun Kuzey'ine, Orta Karadeniz'e mermer ve granit toptan satışını yapıyoruz. Geçen sene Türkiye'ye ilk olarak esta porseleni getiren firmayız. ST porselenlerimiz venato olarak kendi markamız. Hindistan'daki firmanın Türkiye distribütörüyüz" dedi.
 

'KALİTELİ ÜRÜN YELPAZESİ'

Yaşam alanlarına yepyeni bir soluk getirdiklerini belirten Eren, "En modern ve kaliteli ürünlerle hizmet veriyoruz. Malzemelerimiz yanmıyor, çizilmiyor, bozulmuyor. Bayanların muzdarip olduğu limon lekesi gibi hiçbir asit ve bazdan etkilenmiyor. Üzerinde istediğiniz şekilde et, salatalık, domates gibi meyve ve sebzeyi doğrayabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı. 
 

'KARADENİZ'DE TEKİZ'

Romanya, İsrail, Kıbrıs, Ürdün, Katar, Filistin, Bulgaristan, Almanya ve Fransa'ya ihracat yaptıklarının altını çizen Eren sözlerine şunları ekledi: 

"Biz, Türkiye'nin, dünyanın çeşitli ülkelerinden, İspanya, Hindistan, Vietnam, Çin, Mısır, İtalya, Portekiz'den granitleri toptan olarak alıyoruz burada tedarikçilerimize sunuyoruz. Bugün venato porselenin tanıtımını yapacağız. Dünyada mermer yerine tezgahlarda kullanılan malzeme oldu. Özellikle Karadeniz'deki müşterilerimize ve mimarlarımıza tanıtımını yapacağız. Zensa Türkiye'de ilk 6 firmanın içerisinde şu anda. Karadeniz'de showroom, ürün yelpazesi, çeşitlilik olarak tekiz. Türkiye'de bile bu dolulukta, ürün yelpazesi olan çok az firma var. Bizde her türlü ürün mevcut."